⭕️ Armita Project against Torture (APAT)
🛑 گفتوگوی محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک و سیاوش صفایی، روانشناس
🔴 موضوع: رواندرمانی بازماندگان شکنجه
بر اساس تجربیات درمانی ما برای رواندرمانی آسیبدیدگان خشونت حکومتی در ایران، شکنجه بازداشتگاههای رژیم اسلامی، یک روال سیستماتیک است، نه یک استثنا
🔴 طبق کنوانسیون جهانی منع شکنجه هر عمل عمدی که بر اثر آن درد یا رنج شدید جسمی یا روانی در فرد ایجاد شود چه به منظور کسب اطلاعات یا گرفتن اقرار یا به هدف مجازات شکنجه محسوب میشود و ممنوع است. طبق اصل ۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز شکنجه ممنوع است: "هر گونه شکنجه برای گرفتن اقرار یا کسب اطلاع ممنوع است، اجبار شخص به شهادت، اقرار یا سوگند مجاز نیست و چنین شهادت و اقرار و سوگندی فاقد ارزش و اعتبار است و متخلف از این اصل طبق قانون مجازات میشود" اما مصداق شکنجه در بین قانونگذاران رژیم اسلامی با مفهوم شکنجه در کنوانسیونهای بینالمللی متفاوت است به گونهای که در قانون مجازات اسلامی حتی شلاق زدن نیز شکنجه محسوب نمیشود! به همین دلیل پس از ۳۰ سال از تصویب کنوانسیون جهانی منع شکنجه رژیم حاکم بر ایران حاضر به پذیرفتن آن نیست.
🔴 در این ویدیو محمدرضا سرگلزایی (روانپزشک و سرپرست پروژهی آرمیتا علیه شکنجه در انجمن اقدام برای حقوق بشر) با سیاوش صفایی (روانشناس و مترجم کتاب رواندرمانی بازماندگان شکنجه) راجع به انواع شکنجه و تبعات روانشناختی آن گفتگو میکنند.
🔴 تاریخ گفتگو: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ = ۹ نوامبر ۲۰۲۴
⭕️ معرفی پروژهی آرمیتا علیه شکنجه
🔴 انجمن اقدام برای حقوق بشر با همکاری سازمان جهانی علیه شکنجه OMCT و کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل
⭕️ Armita Project against Torture (APAT)
🔴 خط امداد:
🔹 واتساپ:
+12368651285
🔹 تلگرام:
@Armitafoundation
🔹 ایمیل:
hotline@armitaclinic.org
🔴 لطفا به اشتراک بگذارید
@drsargolzaei
t.me/aktionfm
t.me/drsargolzaei
コメント